1 / 1

NVidia RTX 3080 Aorus Master non-LHR

28.000 МКД
30.000 МКД

Се продава NVidia RTX 3080 Aorus Master 10GB non-LHR rev 1.0. Цена 31.000ден.

Контакт Viber: 071369134

Категорија: Компјутери / Делови за Компјутери и додатоци / Графички картички и друго

Се продава од: