Промовирај

Постигнете повеќе купувачи, одберете опции за брза продажба!

Максимална видливост и подобрен дофат на Вашиот оглас. Вашиот оглас ќе биде особено претпознатлив, а со тоа добивате и повеќе посетители и одговори. Ексклузивни огласи се прикажани во привилегирана позиција на страницa за пребарување, со што илјадници пати е гледана од страна на корисниците.

- Вашиот оглас во премиум секторот за 14 дена
Максимална видливост и подобар дофат на Вашиот оглас. Вашиот оглас ќе биде особено препознатлив, а со тоа добивате повеќе посетители и одговори. Ексклузивните огласи се прикажани на десната страна на резултатите од пребарувањето. Цената е 100 мкд + ддв

-Топ позиционирање за 14 дена.
Секогаш на врвот пред останатите. Вашиот оглас, 14 дена ќе се прикажува на врвот во резултатите од пребарувањето поврзано со критериумите од пребарувањето и се ротира со други топ позиционирани огласи. Цената е 160 мкд + ддв

- Нагласување на вашиот оглас за 14 дена
На резултатите од пребарувањето Вашиот оглас ќе биде обележан со друга боја на позадина, а со тоа ќе се одвои од другите класифицирани огласи и ќе паѓа дирекно во очи. Цената е 60 мкд + ддв

- Автоматско дневно обновување за 14 дена
Во период од 14 дена Вашиот оглас автоматски се обновува секојдневно, како да е штотуку објавен, почнувајќи од 13:00 часот. Цената е 60 мкд + ддв

Како можам мојот оглас да го активирам?

Услугата е многу едноставна. Ако веќе сте го предале Вашиот оглас, отворете го истиот и кликнете на линкот >Промовирај< до ѕвездата икона и следете го упатството. За регистрирани корисници е уште поедноставно. Сите огласи можат сосема едноставно да бидат активирани од Вашиот профил.

Колку долго огласите остануваат промовирани ?

Вашиот оглас ќе остане промовиран 14 дена. По истекот на периодот огласот продолжува да е објавен, но како бесплатен оглас.

Зошто не се појавува мојот премиум оглас?

Сите промовирани огласи се поставени на страницата за пребарување и се прикажуваат во ротација, и кога посетителот ќе одбере некои од следниве критериуми за пребарување: регион од каде што е предаден огласот, категорија на која што тој припаѓа, клучен збор кој е содржан во насловот на Вашиот оглас.

Како можам да платам?

Плаќање со дебитна картичка е најсоодветниот начин за плаќање без никаков ризик за Вас, или платете преку уплатница.