Соработка со Реклама5

Соработка со Реклама5 - Заедно можеме многу да постигнеме!

Реклама 5 е отворена за соработка со сите заинтересирани страни: маркетинг агенции, медиуми (радио, телевизија, весници, билборди...), агенции, веб страници или други понуди. Со задоволство ќе го прифатиме секој Ваш понуден предлог и се разбира секој Ваш предлог детално ќе биде анализиран со цел да постигнеме поголем успех за двете страни.

Сигурно постојат многу можности за добра соработка, еве неколку примери за да соработувате со нас:

Ако сте подготвени да работите за себе, ние Ви нудиме можност со тоа што за Реклама5 ќе работите во Вашата околина. Вашата задача е да побарате што е можно повеќе фирми кои своите услуги и производи ќе ги рекламираат на Реклама 5. Вие од секое склучено рекламирање ќе добиете соодветен профит (по договор).

Од Вас очекуваме:

 • - висока мотивација и сигурен настап
 • - доверливост и способност за работа во тим
 • - добри познавања во областа на маркетинг
 • - искуство со графички софтвер, флеш софтвер
 • - познавања во креирање на банери
 • - способност со аргументи да убедувате други луѓе и имате особена дарба за тоа
 • - комуникативна личност сте, способна и за самостојна работа

Ние Ви нудиме:

 • - компанија посветена на целта во својата работа
 • - искуство во областа на маркетинг
 • - веродостојност и коректност во соработката

Аплицирајте уште веднаш, Ве очекуваме!

Размена на реклами - Размена на банери

Под поимот размена на банери се подразбира меѓусебна размена на рекламни банери од која што профитираат двете страни.
Привлечете за најкратко време автоматски и без напор нови посетители на Вашата страница и направете ја попозната. За да се создаде рамномерност помеѓу повеќе популарни и помалку популарни веб страници мораме понудата за размена на банери прецизно да ја анализираме. Ако се утврди дека страниците не се подеднакво познати, Ви нудиме поволни услови за платено рекламирање, или во обратен случај, ние сме подготвени за платено рекламирање.
За да се осигураме во добриот квалитет на посетители за сите учесници, нема да може секоја почетна страница да биде прифатена.

Од Вас очекуваме:

 • - веб страници без еротска содржина
 • - да ги исполнува ли Вашата почетна страница нашите критериуми
 • - страница која нема да биде од нашата бранша
 • - страницата треба да се најде минимум на листата alexa.com Топ 100
 • - не смеете да манипулирате со Вашата веб-страница за да се најдете на повисоко место.
 • - способност со аргументи да убедувате други луѓе и имате особена дарба за тоа
 • - банерот мора да биде добро видлив за секој посетител (да не биде сокриен).

Ние Ви нудиме:

 • - постојано рекламирање на нашата веб-страница
 • - се држиме 100% до сите договори
 • - со нашиот систем Ви нудиме висококвалитетна размена на банери.
 • - придаваме голема важност на квалитетот на нашата рекламна мрежа.
 • - не смеете да манипулирате со Вашата веб-страница за да се најдете на повисоко место.
 • - искористете го нашето искуство и квалитетот на нашата мрежа за Вашата почетна страница.

Ја очекуваме Вашата понуда за размена на банери.

Размена на реклами : на радио, телевизија, весници (прес), билборди, превозни средства (такси, автобус, камион...) и други.

Повеќе успех преку онлајн маркетинг. Интернетот во последните години се разви во значаен маркетинг инструмент. Застапеноста на интернет за сите компании станува се порелевантен фактор за успех. Преку размена на реклами можеме меѓусебно да си помогнеме и да ги скратиме трошоците. Имаме долгогодишно искуство со онлајн маркетинг и многу добро го знаеме исходот. За кратко време информирате повеќе илјадници посетители. Ви нудиме можност преку нашата веб страница да стигнете и до нови потрошувачи.
Нашиот млад тим работи брзо и професионално за да постигне максимален ефект. За да постигнеме фер рамноправност мораме понудата за рекламна размена детално да ја анализираме. За да осигураме добар квалитет на посетеност за сите страни, не секоја размена на реклами може да биде биде прифатена.

Ја очекуваме Вашата понуда за рекламна размена.

Испрати порака