Број на оглас: 4348497
Објавен на: 15.06.2022, 09:56

Фарма за крави

11.111 МКД Цената не е фиксна
Категорија:
Земјоделство, Шумарство, Природата
Пол :
Не е важно
Образование:
Не е важно
Возачка дозвола:
Б
Познавање на јазици:
Не е важно
Компјутерски вештини :
Не е важно

Категорија: Вработување / Нудам работа

Вид на оглас: Се продава


Се бара општ работник или работничка за на фарма со крави,со или без искуство за молзење,истиот ,истата ке треба да молзи да одржува хигиена (чистење на губре и четкање на крави) да поседува возачка дозвола Б категорија.
Сместување ,храна,и плата по договор.