Број на оглас: 4329439
Објавен на: 03.07.2022, 21:25
1 / 5

Архитектура, Проектирање / Arhitektura, Proektiranje

1 € Цената не е фиксна

Категорија: Услуги, Сервисери / Градење, Реновирање / Архитектура

Вид на оглас: Се продава


Изработка на комплетна проектна документација за објекти за индивидуално или колективно домување, деловни и индустриски објекти (проектирање и ревизија)
- Разработка на Идејно решение и Идеен Проект со 3Д визуелизација
- Израбока на Основен проект со сите потребни фази, Архитектра, Статика, Електрика, Водовод, ЕЕ, ЗР, ППЗ
- Водење на целосна постапка за добивање дозвола за градба
- Стручен надзор над изведба на објектите
- Изработка на проекти за уредување, реновирање или адаптација на ентериери