Број на оглас: 4324277
Објавен на: 07.06.2022, 14:48
1 / 3

Слики од Димитар Стојчевски

По Договор

Категорија: Антиквитети, Уметност, Колекц. / Уметнички слики

Вид на оглас: Се продава


Уметнички Слики од познатиот Македонски Академски сликар Димитар Стојчевски.
1.Наслов, Архислов, техника, гваш на хартија димензии 61x45 cm, 1996 година, сликата е урамена под стакло.
2.Наслов, Апстрактен пејзаж, техника масло на платно, димензии 60х46, година 2001 без рамка.
3.Наслов, Преселба,техника масло на платно, димензии 34х30 година 2004 без рамка.
За подетални информации на телефон 070316966