Број на оглас: 4316565
Објавен на: 12.05.2022, 05:40
1 / 3

oтпушување,одвод,одзатнување канализациј 075281028 enis

2.000 €
enis
pance nedelkovski
Чаир, Скопје
Станете Премиум член

Категорија: Услуги, Сервисери / Останато

Вид на оглас: Се продаваПрофесионално чистење/отпушување на фекална канализација

100% БЕЗБЕДНО

Секоја можност за оштетување на цевката е исклучена!

Со специјални млазници и притисок на чиста вода ви овозможуваме да го решите проблемот со застојот на индустриско-градската (фекална) канализациска мрежа, како и испирање на цевки со дијаметар (Ø30 до Ø 300 mm).Ги чистиме одводите од мијалници, одводи, мијалници, тоалети, писоари, ревизии на бањи, сите видови кујни (ресторани, хотели, пекари, месарници...)Овој начин на работа целосно ја елиминира секоја можност за оштетување на цевката .Ја користиме најсовремената технологија која моментално постои за да ги направиме цевките совршено чисти по нашите услуги.
075281028 enis