Број на оглас: 4308003
Објавен на: 04.05.2022, 14:14
1 / 1

Отворен оглас за 5 работни позиции во ресторан за брза хран

28.000 €
Категорија:
Туризам и угостителство
Пол :
Не е важно
Образование:
Средно училиште
Возачка дозвола:
Не е важно
Познавање на јазици:
Не е важно
Компјутерски вештини :
Не е важно

Категорија: Вработување / Нудам работа

Вид на оглас: Се продава


Поради зголемениот обем на работа и ширење на брендод МАНЧИС, бараме вработени за следниве позиции:
- Припремачи на брза храна - 25 000 денари
- Салатери - 21 000 денари
- Пероснал за примање и издавање нарачки 22 000 деанри
- Шофери за достава на храна со Б категорија 20 000 денари
**** Нудиме превоз, хранарина, редовно покачување на плата, супер атмосфера и флексибилни слободни денови.*****
ИСКУСТВОТО ВО ОВАА ОБЛАСТ ЌЕ СЕ СМЕТА ЗА ПРЕДНОСТ.
Контакт 070 703 706 Кристијан