Број на оглас: 4068697
Објавен на: 23.10.2021, 12:08
1 / 2

BOROV SIRUP

1 МКД

Категорија: Здравје, Убавина додат. и опрема / Алтернативна медицина

Вид на оглас: Се продава


БОРОВ СИРУП

Боровиот сируп е направен од свежи цветови од бел бор кои се берени на висока надморска висина .Белиот бор а воедно и боровиот сируп е најдобриот чистач на белите дробови.Боровиот сируп е многу ефикасен лек за лекување на белодробни заболувања,делува силно, противвоспалително и ја олеснува и смирува продуктивната кашлица, а помага и за искашлување и исфрлање на шлајмови.Се користи кај болни од хроничен бронхит, кај пациенти болни од бронхијална астма.Боровиот сируп помага и за лекување на ревматски заболувања, за заболувања на дишните патишта, а помага и на пушачите за прочистување на белите дробови. Боровиот сируп е ефикасен и за зајакнување на имунитетот.