Број на оглас: 3890518
Објавен на: 27.04.2021, 13:04
1 / 3

GPS GPRS Tracker za sledenje na Avtomobil

3.000 МКД

Категорија: Мобилни телефони и додатоци / Додатоци за Мобилни телефони / Останато

Вид на оглас: Се продава


GPS Tracker za sledenje na Avtomobil

1. Аларм функции:
- Се сетира да алармира преку порака доколку возилото започни да се движи а претходно било во мирување (заштита од неовластено користење - кражба)
- Алармира доколку возилото, или оној кој го има кај себе уредот, ја надмине брзината која е поставена како референтна во уредот
- Алармира доколку уредот ја напушти предвидената зона која била претходно сетирана
2. GPS функции:
- Испраќа моментални координати преку SMS на сакан интервал или при повик на бројот ставен во уредот
- Испраќа координати на претходно сетирана компјутерска порта преку GPRS интернетот на операторот
- Снима координати на Micro SD картичка кои подоцна можат да се разгледуваат
- Испраќа SOS координати доколку е притиснато SOS копчето на уредот
3. Мониторинг функција:
- Можe да се врши аудио мониторинг во околината на уредот, при бирање на бројот на SIM картичката од уредот се воспоставува мобилна врска

bubica, traker, gps, gprs, sledi, kola, avtomobil, sledenje avtomobil

www.facebook.com/bubicamk