Број на оглас: 3859479
Објавен на: 12.05.2021, 03:27
1 / 2

PI NETWORK

По Договор Цената е фиксна
Категорија:
Бизнис, Осигурување
Пол :
Не е важно
Образование:
Средно училиште
Возачка дозвола:
Не е важно
Познавање на јазици:
Не е важно
Компјутерски вештини :
Добро

Категорија: Вработување / Нудам работа

Вид на оглас: Се продава


IŠaljem Vam 1π! Pi je nova digitalna valuta koju su razvili doktori nauka sa Stanforda, sa preko 10 miliona članova širom sveta. Da biste primili Pi pratite ovu vezu https://minepi.com/Alcapone001 i iskoristite moje korisničko ime (Alcapone001) kao vaš pozivni Kod.


Im sending you 1π! Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 10 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/Alcapone001 and use my username (Alcapone001) as your invitation code.
https :// discord. gg/ CrkCgSacyN