Број на оглас: 3804156
Објавен на: 09.05.2021, 02:53
1 / 4

VRSIME CISTENJE NA DPF -PARTIKEL FILTERI

5.000 МКД Цената е фиксна

Категорија: Услуги, Сервисери / Хигиенски и Хемиско чистење / Останато

Вид на оглас: Се продава


.

♻️📣 Дали имате светло на филтерот за издувни гасови (DPF) на вашиот автомобил, автобус, камион или градежно возило? 🚗🚘🚛🚜

Вашиот автомобил нема моќ и вашиот турбо-полнач прави звуци?

Заштедете 600 до 1600 евра штети предизвикани од блокада на филтер за честички Ени

Заштедете време и трошоци за гориво ⛽

↗ Зголемете ги перформансите и долговечноста на вашиот автомобил

➡co ➡ SWISS DPF CLEANING⬅⬅ #dpftetovo

⭐ единствениот во Македонија со современа и компјутеризирана опрема што чисти филтри за честички со машина на 600 до 800 степена макс температура од сите типови автомобили - камион - автобус - индустриски автомобил (🚗🚌🚛🚜)

✳DPF -- Катализатори

Цена е 5000 ден (ДПФ от заедно со сензорите треба да ги демонтирате и монтирате сами во било каков авто серис по ваша желба).

Постапката за чистење на ДПФ от трае 24 часа. Даваме 6 месеци писмена гаранција за чистењето.

контактирајте : 38978276548 38970435575 viber whats app)
email:swissdpfcleaning-tetovo@hotmail.com

♻️📣A ju ndizet drita e filtrit te shkarkimit te gazrave (DPF) ne veture, autobus, kamion ose makine ndertimore? 🚗🚘🚛🚜
⚠ Vetura juaj nuk ka fuqi dhe turbo kompresori juaj bene zhurme?
✅ Kurseni 600 deri ne 1600Euro deme qe shkaktohen nga bllokimi i partikel filterit
✅ Kurseni kohen dhe shpenzimet e karburantit ⛽
↗ Rritni performancen dhe jetegjatesine e vetures tuaj

➡➡ me Swiss Dpf cleaning⬅⬅ #dpftetovo

⭐ e vetmja ne Maqedoni me paisje moderne dhe të kompjuterizuar qe pastron partikel filterat e te gjitha llojeve te veturave - kamion - autobus - makina industriale (🚗🚌🚛🚜)
✳DPF - FAP - SCR - Katalizator✳

Çmimi për pastrimin e DPF PARTIKEL FILTERAVE DHE KATALIZATORVE është 5000 den (DPF in duhet ta çmontini bashk me senzorat në auto servis dhe tek ne ta sjellni të çmontuar)
Japim 6 muaj me
garancion me shkrim per pastrimin.

Kontaktoni:
☎️Mobile: 38978276548 ose 38970435575