Број на оглас: 3672876
Објавен на: 28.09.2021, 09:47

Se bara pomosnik za rabota za gips karton

1.111 €
Категорија:
Занаетчиска дејност
Пол:
Машко
Образование:
Не е важно
Возачка дозвола:
Не е важно
Познавање на јазици:
Не е важно
Компјутерски вештини :
Не е важно

Категорија: Вработување / Барам работа

Вид на оглас: Се продава


Se bara majstor ili pomosnik za rabota za gips karton za vrabotuvanje