Број на оглас: 3437670
Објавен на: 05.05.2021, 01:45
1 / 7

СЕ ПРОДАВАТ НЕУРАМЕНИ ГОБЛЕНИ

11.111 МКД

Категорија: Антиквитети, Уметност, Колекц. / Колекционерство

Вид на оглас: Се продава


СЕ ПРОДАВАРАЧНО ВЕЗЕН ГОБЛЕН ""ЛА ПАСТОРАЛЕ"" СО ДИМЕНЗИЈА 80X52 НЕУРАМЕН-500 ЕВРА
СЕ ПРОДАВА РАЧНО ВЕЗЕН ГОБЛЕН "'ПОЛСКО ЦВЕКЕ"" СО ДИМЕНЗИЈА 70X52 НЕУРАМЕН-450 ЕВРА
СЕ ПРОДАВА РАЧНО ВЕЗЕН ГОБЛЕН ""ПРИРОДА"" СО ДИМЕНЗИЈА 50X35 НЕУРАМЕН-350 ЕВРА
ИНФОРМАЦИИ НА ТЕЛЕФОН: 078/866-917 И 070/491-503-ДАРКО