Број на оглас: 1853379
Објавен на: 05.05.2021, 07:25
1 / 12

АГРОТЕХНИКА -ИСТОК

1 МКД

Категорија: Моторни Возила / Земјоделски возила / Останато

Вид на оглас: Се продава


АГРОТЕХНИКА -ИСТОК НАШЕТО МОТО Е НАЈДОБРИ ЦЕНИ ЗА НАЈДОБАР КВАЛИТЕТ СЕ НАОЃАМЕ НА ВЛЕЗОТ НА ГРАДОТ НАСПРОТИ ЖЕЛЕЗНИЧКАТА СТАНИЦА НА ВЛЕЗОТ НА ВИНАРСКАТА ВИЗБА ИЛИ 200 МЕТРИ ПРЕД БЕНЗИНСКАТА ПУМПА НА ЛУК ОИЛ ,ВРШИМЕ УВОЗ И ПРОДАЖБА НА ПОВЕЌЕ ВИДОВИ НА ЗЕМЈОДЕЛСКА ОПРЕМА И МЕХАНИЗАЦИЈА МОТОКУЛТИВАТОРИ,МОТОФРЕЗИ,ВОДНИ ПОМПИ,МОТОРНИ ПИЛИ,МОТОРНИ СВРДЛИ,ТРИМЕРИ ЗА ТРЕВА,ПОМПИ,АГРЕГАТИ,КОСАЧКИ,РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ , МАШИНИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ПЕЛЕТИ,ДРОБИЛИЦИ ЗА ГРАНКИ И СЛАМА,ТРАНСПОРТЕРИ НА ГАСЕНИЦИ И НА ГУМИ,УНЕВРЗАЛНИ МОТОРИ НА БЕНЗИН И НАФТА ,ПРСКАЧКИ,МОТОРНИ СВРДЛИ,КОСАЧКИ МОЛЗАЧКИ ЗА КРАВИ
И ДРУГИ МАШИНИ.AGROTEHNIKA ISTOK STIP
MOTOKULTIVATORI,MOTOFREZI,PRIKOLKI,
VODNI POMPI,AGREGATI,TRIMERI ZA TREVA,MASINI ZA PELETI,DROBILICI ZA GRANKI,MOTORNI PILI,MOTORNI SVRDLI,KOSACKI,MINI DAMPERI,MOLZACKI ZA KRAVI I DRUGA OPREMA.
АГРОТЕХНИКА ИСТОК НЕМА НИШТО ЗАЕДНИЧКО СО АГРИА ЦЕНТАР ,МИКРО КОМПАНИ И ДРУГИ СО СЛИЧНА ПРОДАЖНА ДЕЈНОСТ.
ТЕЛ.071367690, 077-823-092,078-368-728 И НА
Facebook Agrotehnika ISTOK