Број на оглас: 1201032
Објавен на: 05.05.2021, 07:24
1 / 12

МОТОКУЛТИВАТОР 1Г-75

1 МКД Цената е фиксна

Категорија: Моторни Возила / Земјоделски возила / Останато

Вид на оглас: Се продава


АГРОТЕХНИКА-ИСТОК ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ...
ПОЧИТУВАНИ
НАШЕТО МОТО Е НАЈДОБРИ ЦЕНИ ЗА НАЈДОБАР КВАЛИТЕТ,,КОНКУРЕНТИТЕ НЕ СЛЕДАТ СО ЗАДОЦНУВАЊЕ.
Мотокултиватор HORSE 1G-75 е со 7 којнски сили со тркала, браздилник , фреза со широчина од 1метар ,заштитни капаци,предно тркалце за поместување,регулатор за длабочина за фрезање.На мотокултиваторот може да се приклучат и водна пумпа , ротациона косачка,плуг, компировадач,приколка и др.приклучоци
Мотор: бензински -4 тактен, 7 Којнски сили со мнгу еконмичен мотор со потрошна на 1 час 400мл до 600мл.Со мотокултиваторот може да се работи и во пластеници,фолии.
Вкупна маса: 75 (kg)
Ширина на фрези: 1000 (мм)
Длабочина на Фрези :150-350 (мм)
Брзини: 0,1,2, -1 1брзина за орање и фрезање 2 брзина за влечење приколка
Тип редукција: маслен
Капацитет на маслото во мењачот: 0.950 (L)Капацитет на масло во моторот 0.600l
Бучава 83 dB (A)-тивок
Вибрации на кормилото: 14 m/s2/3315 rpm. може и кредитирање преку банка.Најефтини во Македонија, можете да се уверите од другите што веќе купиле.MOTКУЛТИВАТОРОТ Е ПРОВЕРЕН И ИСПИТАН И НАПОЛНЕТ СО МАСЛО И ГОРИВО И СПРЕМЕН ЗА УПОТРЕБА..БЕСПЛАТНА ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА ДРЖАВА. СЕКОГАШ СМЕ ПРЕД КОНКУРЕНТИТЕ СО НАЈДОБРИ ЦЕНИ И УСЛУГИ . Агротехника ИСТОК нема ништо заедничко со останатите
фирми кои вршат иста дејност и се преставува во наше име. ИНФОРМАЦИИ НА ТЕЛЕФОН 077-823-092 И 071367690 И НА Facebook Agrotehnika ISTOK НИЕ СЕ НАОЃАМЕ НА ВЛЕЗОТ ВО ШТИП НАСПРОТИ ЖЕЛЕЗНИЧКАТА СТАНИЦА