Број на оглас: 3903016
Објавен на: 27.03.2021, 14:19
1 / 9

Нудам Работа за Определено Време

1 €
Категорија:
Општи работни места
Пол :
Не е важно
Образование:
Не е важно
Возачка дозвола:
Не е важно
Познавање на јазици:
Не е важно
Компјутерски вештини :
Не е важно

Категорија: Вработување / Нудам работа

Вид на оглас: Се продава


Механички работи:
- pакувач со машина погонска
- монтери (ниска градба) лесни челични профили
Електрични работи:
- eлектро инженер
- eлектричар надзор
- електричари
- електро инсталатери-помошници
Сите оние кој што ке се пријават и се далеку од градилиштето ке им се обезбеди превоз.

Важно! Заинтересираните кандидати нека испратат краток текст (позиција, год на раѓање и место на живеење) на info@petawatt.com.mk или на WhatsApp
+3897 22 11 651

Потврден огласувач
 PETAVAT DOOEL SKOPJE (претпријатие)