Број на оглас: 3838787
Објавен на: 20.01.2022, 15:41
1 / 1

Судски превод Англиски-Македонски и обратно

250 МКД

Категорија: Услуги, Сервисери / Админстративни услуги / Преводи на текстови - Лектура

Вид на оглас: Се продава


Брз и ефикасен превод во рок од 1 ден - на Англиски јазик како и од Англиски на Македонски.
Превод на книги, публикации, административни, правни и секaков тип на документи.


Александра
070 325 979
072 228 564