Број на оглас: 3658594
Објавен на: 04.08.2020, 08:05
1 / 7

BOOGIE ENERGY PILL

20 €

Категорија: Бизнис и дејности, Машини алати / Автосервис и Автоперална опрема

Вид на оглас: Се продава


Тестовите за “BOOGIE“ ЕНЕРГЕТСКАТА ТАБЛЕТА докажани позитивни!
Тестовите направени во NTL- НЕЗАВИСНА СПЕЦИЈАЛИЗИРАНА ЛАБОРАТОРИЈА ЗА ГОРИВО И МАСЛО, акредитирана во цела Европа, докажуваат дека “BOOGIE“ ЕНЕРГЕТСКАТА ТАБЛЕТА делува позитивно на намалувањето на потрошувачката на гориво и го подобрува перформансот на моторот, како што е и сосема сигурна за користење.

Општ опис прикажан на сликите
Детална документација ( контакт )
КОНТАКТ --------- 070 525 137
КОНТАКТ --------- 070 525 137
КОНТАКТ --------- 070 525 137