Број на оглас: 3655899
Објавен на: 23.07.2020, 03:09
1 / 1

Возач ЦЕ

1 €
Категорија:
Возачи, Транспорт, Шпедиција
Пол:
Машко
Образование:
Средно училиште
Возачка дозвола:
Ц
Познавање на јазици:
Други јазици
Компјутерски вештини :
Многу добро

Категорија: Вработување / Барам работа

Вид на оглас: Се продава


Возач без искуство бара работа, со Македонски документи и со комплетна документација ( сертификат, тахогравска картичка ).
Возачка: Б, Ц, ЦЕ
Јазици: Англиски / Германски
Возраст: 24 години
ФБ: https://www.facebook.com/darko.vesilinov
Мобилен: 072662677 / 070519890