Број на оглас: 3655335
Објавен на: 06.08.2020, 13:00

Понуди за изградба на фотоволтаични централи

1 €

Категорија: Бизнис и дејности, Машини алати / Соларните апарати енергија

Вид на оглас: Се бара


Се прибираат понуди за изградба на две фотоволтаични централи со инсталирана моќност од по 1 MWh на принципот - клуч на рака во атарот на село Азамбегово Светиниколско. Услов е исполнувањето на Законот и стандардите за енергетика од областа на фотоволтаичните централи. Понудите да се состојат од систем на фиксни панели и систем на ротациони панели. За избор на најповолна понуда одлучувачки се како цената така и квалитетот на вградената опрема и изведувањето, гаранциите за вградената опрема и одржувањето. Понудите да се пратат на следнава е-маил адреса: info@domotex.com.mk најкасно до 31.08.2020 година. Домотекс ДООЕЛ Скопје Коста Новаковиќ 14/1 Скопје

Потврден огласувач
 Домотекс ДООЕЛ Скопке (претпријатие)