Број на оглас: 3631500
Објавен на: 19.09.2020, 18:34
1 / 12

LIMES

154 МКД

Категорија: Здравје, Убавина додат. и опрема / Нега на тело

Вид на оглас: Се продава


Компанија Лимес се занимава со производство на природни производи на база на лековити билки од Стара Планина. Во нашиот асортиман имаме околу 100 производи од областа на:

1. козметика,

2. средства за лична хигиена,

3. средства за куќна хигиена,

4. чаеви,

5. перници.

Традицијата долга 20 години ни овозможи титула на најстара домашна фирма на Балканот која работи по системот на мрежен маркетинг на територија на: Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Македонија, Хрватска, а од неодамна и на територија на Бугарија, Словенија и Словачка.

Производниот и деловниот комплекс на компанија Лимес се наоѓа на еколошка локација во подножјето на Стара Планина. Босилекот и невенот се најзастапени состојки во нашите производи, а овие билки ги негуваме на нашите плантажи.
Линк за влез во фб страната за поопширно објаснување на производите на лимес
https://www.facebook.com/martinmladenovski44/notifications/
Лимес каталог на македонски јазик
https://online.flippingbook.com/view/599187/?fbclid=IwAR3UCyIm3JetnlnwgYrL-I8vmIYAEUZXTVAKq2MaRtWx_qTDxfgBhdIufd8
Телефон за нарачки
076/460-149 Mартин