Број на оглас: 3619028
Објавен на: 06.07.2020, 13:00
1 / 3

TOP CENA: VOLVO 5 STANDARD 2011 + SCHMITZ STANDARD 2008

25.000 € 28.000 €

Категорија: Моторни Возила / Камиони

Вид на оглас: Се продава


Се продават камиони Волво Еуро 5 Стандард 2011 година со регистарски таблици VE-793-KP, VE-791-KP и приколки Шмитз 2008 година со регистарски таблици VE-574-KL и VE-274-KJ.
ЦЕНАТА ВАЖИ ЗА ЕДЕН КОМПЛЕТ !!!

КОМПЛЕТ БРОЈ 1.

Камион: VE-793-KP
-Година на производство : 2011
-Редовно Сервисиран во Волво Скопје со
сервисна книшка од 2011.
-Прв газда ОРКАН-ИМПЕКС
-Прва Регистрација: 01.02.2011
-Регистриран до: 01.02.2021
-Моќност на мотор: 309KW
-Зафатнина на мотор: 12777cm2
-Тип: FH 4X2T420
- Километри: 842 413км

Приколка: VE-574-KL
- Регирстрирана до: 03.12.2020
- Прва регистрација: 12.09.2008
- Марка: SCHMITZ
- Производство: 2008
- Тежина: 6504kg


КОМПЛЕТ БРОЈ 2.

Камион: VE-791-KP
-Година на производство : 2011
-Редовно Сервисиран во Волво Скопје со
сервисна книшка од 2011.
-Прв газда ОРКАН-ИМПЕКС
-Прва Регистрација: 01.02.2011
-Регистриран до: 01.02.2021
-Моќност на мотор: 309KW
-Зафатнина на мотор: 12777cm2
-Тип: FH 4X2T420
- Километри: 805 781км

Приколка: VE-274-KJ
- Регирстрирана до: 13.03.2021
- Прва регистрација: 09.03.2007
- Марка: SCHMITZ
- Производство: 2008
- Тежина: 6650kg


ИЗВЕСТУВАЊЕ:
Понудените возила можете да ги купите и на ЛИЗИНГ!