Број на оглас: 3608759
Објавен на: 12.07.2020, 17:00
1 / 1

Изработка на трудови од сите области

350 МКД Цената не е фиксна

Категорија: Услуги, Сервисери / Интернет услуги / Останато

Вид на оглас: Се продава


Изработуваме трудови од сите области

Докторска Дисертација
Магистарски трудови
Дипломски трудови
Семинарски трудови
Трудови на слободна тема
Power Point презентации
Превод на текстови (AN&MK&SR)
Куцање на текстови
Бизнис планови
Проектни
Мотивационо писмо + CV
Веб страници/ WEB SITES
Банери
Реклами
Слики и др.

Контакт:
тел. 077/540-059
е-маил: kety_paperwork@outlook.com

https://www.facebook.com/izrabotkanatrudovi.odsiteoblasti/?modal=admin_todo_tour