Број на оглас: 3545653
Објавен на: 18.09.2020, 18:56
1 / 6

ZAKACALKI

5 МКД

Категорија: Останато

Вид на оглас: Се продава


Закачалки - 5 ден. Парче
Закачалки(штипка) - 10 ден. Парче
Закачалки (одело) - 20 ден. Парче
Закачалки (штипка/силикон) - 25 ден.Парче
Закачалки (долен веш)- 4 ден Парче
Закачалки во боја (долем веш) - 8 ден Парче