Број на оглас: 3511282
Објавен на: 03.09.2020, 08:18
1 / 12

TOP CENA - MERCEDES 2018 + SCHMITZ 2018

68.500 €

Категорија: Моторни Возила / Камиони

Вид на оглас: Се продава


-Mercedes-Benz Actros 1842 LS Euro 6 2018 се продава со словенечка регистрација. CE-TM-236 и CE-TM-237
1. CE-TM-236 километража: 141.080 км и CE-TM-237 километража 161 326 км
2. Производство: 2018 година
3. Прва регистрација: 01/06/2018
4. Капацитет на моторот: 12 809c
5. моќност на моторотите: 310kw
6. Тежина на влекачи: 8354 кг
9. 420 КС

-Приколки SCHMITZ се продаваат со словенечка регистрација CE-PT-427 и
CE-PT-428
1. Прва регистрација: 21.05.2018.
2. Производство: 2018.
3. Тежина на приколка: 6745кг.
4. Најголема дозволена маса: 39 000кг.
5. Комерцијална ознака: SCB*S3T06VLN-39BH0B0G0.
6. Тип: SCS 24/L-13,62.
7. Висина на приколката: 4000мм.
8. Ширина на приколката: 2550мм.
9. Должина на приколката: 13 090мм.