Број на оглас: 3478669
Објавен на: 27.05.2020, 13:00

Zemja vo Berovo

3.200 € Цената не е фиксна
Квадратура:
1222 m²
Тип на земјиште:
Останато

Категорија: Недвижности / Плацеви и Ниви

Вид на оглас: Се продава-6/72 идеален дел (4922 м2) од шума на КП.10846 МВ Лисината со вкупна површина од 59069 м2 во Имотен лист бр.1917 за цена од 2200 евра,

-3/12 идеален дел (3548 м2) од нива на КП.10547 МВ Фета со вкупна површина од 14193 м2 во Имотен лист бр.3056 за цена од 2000 евра,

-1/1 од нива на КП.10590 МВ Фета со површина од 6345 м2 Имотен лист бр.3049 за цена од 3500 евра