Број на оглас: 3417252
Објавен на: 01.08.2020, 16:14
1 / 1

Чистотел за папиломи, брадавици.

400 МКД Цената не е фиксна

Категорија: Здравје, Убавина додат. и опрема / Фармацевтски производи

Вид на оглас: Се продава


Се продава, многу ефикасно средство ,,Чистотел" за брзо чистенjе( одстрануванjе) на папиломи(1 капка еднаш), брадавици( 3 дена по 1 капка), суви мозолчинjа( 5 дена по 1 капка), без последици по кожата од Украина. Чистотел делува кај мажи и жени. Резултатите се видливи веднаш после првиот третман. Состојки на чистотел продираат до коренот на папилома, брадавицата и силно делуваат на вирусот. Папиломи и брадавиците се црнат и изчезнуваат( отпаджат). Пред
нанесуванjе чистотел на кожата , потребно е да се намачка со коj било крем заради омекнуванjе( заштита) на кожата. Тел. 079215611, 078988255