Број на оглас: 3368535
Објавен на: 24.02.2021, 00:38
1 / 2

Лагери за индустрискa oпрема

1 € Цената е фиксна

Категорија: Моторни Возила / Тешки воз.Градежни машини / Виљушкар / Градежни машини

Вид на оглас: Се продава


Oпсег на примена на - IKL лежишта /

-Рударство и дупчење.
- Индустрија за нафта и гас (рафинерии, платформи за производство на нафта, лежишта за пумпни станици).
- Преработка на камен (исто така опрема за сечење мермер / гранит, вибрирачки екрани, производство на чакал).
- Челик и обоени индустрии, опрема за рециклирање на метали.
- Рециклирање на асвалт.
- Друга тешка индустриска опрема која работи под тешки услови.

www.iklbearings.com

- БОНИКОМ ТРЕЈД ,

e-mail: bonikomtrade@t.mk
tel /: +38975875075,


Потврден огласувач
 BONIKOM TREJD (претпријатие)