Број на оглас: 3341489
Објавен на: 10.09.2019, 13:17
1 / 1

Се бараат работници за работа во Рибарница

1 €
Категорија:
Продажба, Маркетинг,Трговија, Дистриб.
Пол :
Не е важно
Образование:
Средно училиште
Возачка дозвола:
Б
Познавање на јазици:
Англиски
Компјутерски вештини :
Добро

Категорија: Вработување / Нудам работа

Вид на оглас: Се бара


Се бараат луѓе за работа во рибарница:
1) Двајца работници за чистење на риба
2) Двајца мажи или жени за продажба на риби со претходно 2 или 3 годишно искуство во продажен сектор, со познавање англиски јазик
3) Еден работник (маж или жена) кој ќе биде одговорен во продажното место (продавницата), и да има искуство во сметководство и познавање на англиски јазик.
Треба да се испрати CV на англиски јазик, со фотографија, на следната електронска адреса:
Vasilis_po@hotmail.gr