Број на оглас: 3340932
Објавен на: 04.07.2020, 13:00
1 / 2

Греди

1 МКД Цената не е фиксна

Категорија: Бизнис и дејности, Машини алати / Дрвна индустрија и Преработка на дрво

Вид на оглас: Се продава


Голема залиха на високо квалитетни Греди од Бел и Црн Бор.

Карактеристики:
- Дебелина: 8cm (Друга димензија по нарачка)
- Должина: 4m (Друга димензија по нарачка)
- Влажност: 20-15%
- Ширина: 8cm, 10cm (Друга димензија по нарачка)

Примена:
-Гредите се користат во градежништвото за изградба на покривни конструкции, настрешници, скари, столбови и др. Можат да имаат правоаголен или квадратен пресек во различни должини.

-Пилана Бор има сопствен превоз низ цела Македонија и Европа.

-Контакт
Телефон: 078-413-388
Facebook: https://www.facebook.com/pilanabor/
E-mail: pilanabor@gmail.com

 Zoran (претпријатие)