Број на оглас: 3339039
Објавен на: 04.07.2020, 13:00
1 / 4

Талпи Прва Класа

1 МКД Цената не е фиксна

Категорија: Бизнис и дејности, Машини алати / Дрвна индустрија и Преработка на дрво

Вид на оглас: Се продава


Голема залиха на високо квалитетни талпи од Бел и Црн Бор во слободна ширина.

Карактеристики:
- Дебелина: 4.5cm и 5cm
- Должина: 4m (Друга димензија по нарачка)
- Влажност: 20-15%
- Ширина: 17-31cm Слободна ширина

Примена:
-за изработка на сите видови на мебел и елементи, материјали за покрив ,градежна индустрија, прозорци ,врати, подови, кровни елементи ,облик на бетонски конструкции , градежни скелиња за облога под ќерамиди на покривни конструкции и други материјали за покрив.

-Пилана Бор има сопствен превоз низ цела Македонија и Европа.

-Контакт
Телефон: 078-413-388
Facebook: https://www.facebook.com/pilanabor/
E-mail: pilanabor@gmail.com

 Zoran (претпријатие)