Број на оглас: 3308783
Објавен на: 28.05.2020, 09:38
1 / 12

TRIGANO - NAJGOLEM IZBOR NA PRIKOLKI ZA SEKAKVA NAMENA !!!!!

1 €

Категорија: Моторни Возила / Приколки

Вид на оглас: Се продава


#LIDER-Франција (групација #TRIGANO) е најголемиот производител на #приколки во Европа со преку 120 000 призведени приколки годишно.
За една година на Македонскиот пазар ТРИГАНО приколките успеаја да го заземат приматот за најпродавани приколки и тоа благодарејќи на врвниот квалитет и ниски цени.
Од сега на две продажни места во Македонија во Кочани и Тетово

- Kocani DIKOS 070725157
- Tetovo AVTO KONEKT 070263614

Имаме приколки за секаква намена и потреба:
- приколки за превоз на #жива #стока,
- приколки за #пчелари,
- приколки за превоз на #моторцикли и #ATV,
- приколики за превоз на #земјоделски производи
- приколки за превоз на скутери на вода;
- приклки за превоз на чамци;
- приколки за превоз на возила и машини....

#TRIGANO #приколките се разликуваат од другите по тоа што се:
- Најшироки приколики во својата категорија
( благодарение на врвната шасија)
- Секоја приколка поседува ЦОЦ сертификат за квалитет;
- Единствени приколки со лесна челична топлопоцинкована
конструкција (корозија 0);
- Единствени приколки кои се кипаат;
- Единствени приколки со шасија;
- Единствени приколики со кои може да се вози до 140км/час (хомалогирани);

Чувствувате на патот СИГУРНИ и ЕДИНСТВЕНИ

Фирмата ДИКОС е генерален застапник на приколките #TRIGANO за Македонија.
со преку 70 приколки на лагер за секакви намени
#Приколките се по #ЕКСТРА #ЦЕНИ!!!

www.dikos.mk
www.trigano-prikolice.com
www.lider.fr
контак тел. 070 725-157