Број на оглас: 3251501
Објавен на: 29.07.2020, 14:28
1 / 7

Japonski Prepelici

50 МКД Цената не е фиксна

Категорија: Слободно време и хоби, Животни / Животни / Птици

Вид на оглас: Се продава


🇲🇰 Пилиња од кокошки од различни раси
Од искуство вадиме над 70% до 80% жeненски препелици и Кокошки

Долго време се занимаваме со одгледување и размножување на јапонски подполошки...со оглед на неговата хранлива вредност ... Јајцата масовно се користат за млади и возрасни деца особено малите деца кои имаат проблеми и се анемични ...
Можете да нарачате зашто овие растат и се развиваат подобро во поголеми групи , а не 1,2,3
-----------
🇦🇱 Gjat kohë meremi me rritjen dhe shumimin e Thëllezave Japoneze ose siç njihen në Gjuhën Shqipe me emrin Shkurtëza...Quhet ndryshe edhe Levreku i tokës...duke pasur parasysh vlerat ushqimore që kanë... Vezët përdoren masivisht për femijë të ritur dhe të vegjël sidomos ato femije që kanë probleme dhe janë anemik...

Mundet me porosi se këta riten dhe zhvillohen ma mirë në tufa, Jo 1,2,3

Mund të na kontaktoni në nr tel:+ Viber 070624222

Nga përvoja nxjerrim mbi 70% deri në 80% femra Thëlleza Japoneze dhe gjitashtu Pula nga raca të ndryshme.
Lexo më shumë https://donpazar.blogspot.com/