Број на оглас: 3183125
Објавен на: 25.03.2019, 12:13
1 / 5

СЕ ПРОДАВА ДРВО ЗА ОГРЕВ: БУКА И ДАБ

По Договор Цената не е фиксна

Категорија: Дом и Градина / Греење и климатизација / Парно греење

Вид на оглас: Се продава


ВРШИМЕ ПРОДАЖБА НА ДАБОВО И БУКОВО ОГРЕВНО ДРВО КАКО И ПРЕВОЗ ДО ВАШИОТ ДОМ ЗА ПЕЛАГОНИСКИОТ РЕОН БИТОЛА-ПРИЛЕП И ОКОЛНИТЕ СЕЛА ЕКСТРА ЦЕНА.

МОБ: 077-805-433


МОБ: 077-805-433