Број на оглас: 3157579
Објавен на: 28.09.2020, 12:04
1 / 12

Rolo garazni vrati

650 €

Категорија: Дом и Градина / Врати, Прозори и додатоци / Алум. врати и прозорци

Вид на оглас: Се продава


Роло гаражна врата со врven, естетски изглед и висок квалитет прeтставува идеално решение за вашата гаража или хала.

ПРЕДНОСТИ НА РОЛО ГАРАЖНА ВРАТА:
1. Многу издржлива алуминска ламела со изолација.
2. Ламелата е изработена од квалитетен алумински материјал.
3. Едноставно далечинско затворање и отворање врати.
4. Заштедува простор.
5. Не е потребно да се фарба.
6. Отпорна на корозија.
7. Lamelite se spoeni so mehani~ka vrska so odbojnici i elasti~ni pru`ini
8. Kutijata e od aluminium farbana so pra{kasta boja za{titena so folija
9. Vo slu~aj na havarija ili nemanje na elektricna energija vratata ima kurbla za racno podiganje
10. Garancija dve godini na site elektri~ni i mehani~ki delovi
11. Garantirano odr`uvawe i servisirawe
12. Naj be{umna rolo vrata so tivok rezim na rabota ovozmo`en od celosna aluminiumska konstrukcija

ЦЕНА: 650 evra

Tel 070-953-727
Samo naovoj broj 070-953-727