Број на оглас: 3109553
Објавен на: 14.01.2021, 10:00
1 / 12

Проектирање на идејни, основни проекти и елаборати

По Договор

Категорија: Услуги, Сервисери / Градење, Реновирање / Архитектура

Вид на оглас: Се продава


Ги нудиме следните услуги;
ИДEEH ПPOEKT "OCHOBEH ПРOEKT" co следните фази:
1. ФA3A APXИTEKTУPA;
2. ФA3A CTATИKA;
3. ФA3A BOДОВОД И KAHAЛИЗАЦИЈА;
4. ФA3A EЛEKTPO-TEXНИЧKИ ИHCTAЛАЦИИ;
5. ФA3A MАШИНСКИ ИНСТАЛАЦИИ;
6. EЛАБОPAT 3A ЗАШТИТА ОД ПОЖАРИ, ЕКСПЛОЗИ И ДРУГИ ОПАСНИ МАТЕРИИ;
7. EЛАБОPAT 3A EHEPГETCKA EФИKACHOCT И ПОTBPДA;
Покрај основните фази за проект за добивање одобрение за градба, нашиот инжинерски тим ги нуди и следниве услуги;
1. ЕЛАБОРАТ за издавање одобрение за вршење дејност надвор од деловен простор (кафитерии, барови, ресторани и др.);
2. EЛАБОPAT за заштита на животна средина (сите правни лица треба да го имаат);
3. EЛАБОPAT за противпожарна заштита;
4. ПPOEKT за ентериер (2д и 3д графички цртежи).