Број на оглас: 3072296
Објавен на: 16.09.2020, 23:14
1 / 6

СЕ ПРОДАВА АТРАКТИВЕН ПЛАЦ ДО РЕСТОРАН ЈАВОР ВО МРЗЕНЦИ

1.000 МКД
Квадратура:
6000 m²
Тип на земјиште:
Градежно

Категорија: Недвижности / Плацеви и Ниви

Вид на оглас: Се продава


Се продаваат парцели градежно земјиште во с.Мрзенци со вкупна површина од 6,000м2 или поединечно
Една парцела
КП495, 2 декри
КП472, 4 декари
ЛОКАЦИЈАТА Се наоѓаат веднаш спроти познат угостителски објект Јавор Џоко Мрзенци излегуваат на сам локален пат во с. Мрзенци.
Парцелите , ги поседуваат сите документи и чист имотен лист се продаваат заедно или одвоено.
МОЖЕ да се гради објект како Ресторант,Ресторант за свадби, Мотел,Куќа, Апартмани и сл

ЕКСТРА ЦЕНА ЗА ЦЕЛ ПЛАЦ 6 ДЕКАРИ!

КП 495, 2 декари (Цена 31.707евра )
КП 472 поединачно 1 декар 17.000 евра
За останатото, договор
тел 070-526-501 Сашо