Број на оглас: 3060502
Објавен на: 24.01.2019, 11:59
1 / 1

Административен работник

По Договор
Категорија:
Администрација, Канцеларија
Пол :
Не е важно
Образование:
ВСС-VII Степен
Возачка дозвола:
Б
Познавање на јазици:
Англиски
Компјутерски вештини :
Многу добро

Категорија: Вработување / Нудам работа

Вид на оглас: Се продава


Кала Биро ДООЕЛ Битола - HAPPENING бара административен работник.

Доколку:
- зборуваш добро англиски
- си вреден работник
- си тимски работник
- добар иницијатор
- добар познавач на компјутери ...

... тогаш испрати го своето CV со слика на следниот мејл: info@kalabiro.mk

Искуство во продажба или увоз-извоз ќе се смета за предност.