Број на оглас: 3056575
Објавен на: 18.02.2019, 08:30
1 / 6

kozjak AD Kumanovo prodava beton pumpa i finiser

15.000 €

Категорија: Моторни Возила / Тешки воз.Градежни машини/ Виљушкар / Градежни машини

Вид на оглас: Се продава


Козјак АД Куманово продава стационарна пумпа за бетон и финишер за асфалт.
Пумпата е марка Putzmaeister и е во добра работна кондиција и има само 3676 работни часа. Фирмата Козјак е прв сопственик. Техничките податоци се дадени во приложената табела. Гумите на пумпата се во одлична состојба. Цена 18000 евра.
Финишерот е исто така во добра работна состојба со само 1820 работни часа. Ширина на пеглата е до 4 м. и истата е со можност за пректшување на средина за изведба на падови. Многу е погодна за асфалтирање во урбани средини. Гумите се во одлична состојба. Цена 15000 евра.
И за двете машини можна е замена за миксер или кипер.
Телефон за контакт 072 227 997