Број на оглас: 3044795
Објавен на: 23.05.2019, 10:27
1 / 3

Elektricar

1 €

Категорија: Услуги, Сервисери / Градење, Реновирање / Електрика инсталација

Вид на оглас: Се продава


- Иведба на нови инсталации,како и преправка на стари
- Замена на спратни табли со автоматски осигурувачи
- Проверка на електрични инсталации
- Вградување на заштитни склопки во електричната мрежа кои штитат од струен удар
- Монтирање на штекери,прекинувачи обични и модуларни
- Монтирање на антенски,телефонски и мрежни приклучоци
- Монтирање на лустери,лед панели вградни и наградни