Број на оглас: 3021991
Објавен на: 19.08.2019, 13:28
1 / 2

Се продаваат нови бакарни цевки

1 € Цената е фиксна

Категорија: Дом и Градина / Греење и климатизација / Парно греење

Вид на оглас: Се продава


Се продаваат нови бакарни цевки:
Ф 15, количина 180 метри, цена 140 ден/м
Ф 18, количина 100 метри, цена 170 ден/м
Ф 22, количина 240 метри, цена 210 ден/м
Ф 28, количина 30 метри, цена 350 ден/м
Еко Солар дооел
дип.маш.инг. Зоран Трајков 075-462-473
дип.маш.инг Стефан Трајков 078-317-902
Фиксен тел. бр. 032-606-983
Можете да се јавите и да ги погледате од Понеделник до Петок, од 07 до 15 часот

Потврден огласувач
 Eko Solar (претпријатие)