Број на оглас: 2986263
Објавен на: 17.12.2018, 08:51
1 / 6

Taksi Taxi Prevoz SOLUN SOFIJA BELGRAD TIRANA

80 €

Категорија: Услуги, Сервисери / Возило, Превоз, Транспорт / Такси услуги

Вид на оглас: Се продава


МК 🇲🇰 🚖 ТАКСИ ПРЕВОЗ ТРАНСПОРТ Транспортни услуги во МАКЕДОНИЈА 🇲🇰 И странство ГРЦИЈА 🇬🇷 , БУГАРИЈА 🇧🇬 , СРБИЈА 🇷🇸 , АЛБАНИЈА 🇦🇱 , КОСОВО, ЦРНА ГОРА 🇲🇪, НОВО, СИГУРНО, ПРОВЕРЕНО, ИСКУСТВО, ОПРЕМЕНО СО КЛИМА, 📀 Вифи во МК ЦЕНОВНИК: 💶 СКОПЈЕ - АЕРОДРОМ 🛬 - 15,€ 🛫 АЕРОДРОМ - СКОПЈЕ - 15,€ СКОПЈЕ - ОХРИД 🛬 - 65,€ 🛫 ОХРИД - СКОПЈЕ - 65,€ СКОПЈЕ - СОЛУН 🛬 - 80, € 🛫 СОЛУН - СКОПЈЕ - 80, € СКОПЈЕ - АТИНА 🛬 - 300, € 🛫 АТИНА - СКОПЈЕ - 300, € СКОПЈЕ - СОФИЈA 🛬 - 80, € 🛫 СОФИЈА - СКОПЈЕ - 80, € СКОПЈЕ - ТИРАНА 🛬 - 120, € 🛫 ТИРАНА - СКОПЈЕ - 120, € СКОПЈЕ - БЕЛГРАД 🛬 - 160, € 🛫 БЕЛГРАД - СКОПЈЕ - 160, € СКОПЈЕ - НИШ 🛬 - 75, € 🛫 НИШ - СКОПЈЕ - 75, € СКОПЈЕ - ПРИШТИНА 🛬 - 50, € 🛫 ПРИШТИНА - СКОПЈЕ - 50, € ЦЕНИТЕ СЕ ПО ВОЗИЛО МАКСИМУМ 4 ОСОБИ ..... СО ВКЛУЧЕНИ ПАТАРИНИ - ВИНЕТКИ БЕЗ ДОПОЛНИТЕЛНИ ТРОШОЦИ !!!!!! НАПОМЕНА : СО ВОЗИЛО ОД СЛИКИТЕ.... ВОЕДНО НУДИМЕ Аеродромски Трансфер НА ЦЕЛИОТ БАЛКАНСКИ РЕГИОН Доколку се враќате во истиот ден од вашата дестинација Враќањето се наплаќа половично 50% попуст ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ И СОРАБОТКА КОНТАКТ - 📱 АНГЕЛ 38971271591 Можете да контактирате со НАС и на VIBER или WHAT'S APP 24/7 FACEBOOK страна : https://www.facebook.com/TAXI-Services-Skopje-Macedonia-170486287119883/ ENG: 🇬🇧 🇺🇸 🚖 Transport services in MACEDONIA 🇲🇰 , and abroad GREECE 🇬🇷 , BULGARIA 🇧🇬 , SERBIA 🇷🇸 , ALBANIA 🇦🇱 , KOSOVO , MONTE NEGRO 🇲🇪, AND ALL BALKAN REGION, 🆕, COMFORTABLE, SECURE, EXPERIENCE Equipped with: AC, 📀 WIFI PRICES LIST : 💶 SKOPJE - AIRPORT 🛬 - 15, € 🛫 AIRPORT - SKOPJE - 15, € SKOPJE - OHRID 🛬 - 65, € 🛫 OHRID - SKOPJE - 65, € SKOPJE - THESSALONIKI 🛬 - 80, € 🛫 THESSALONIKI - SKOPJE - 80, € SKOPJE - ATHENS 🛬 - 300, € 🛫 ATHENS - SKOPJE - 300, € SKOPJE - SOFIA 🛬 - 80, € 🛫 SOFIA - SKOPJE - 80, € SKOPJE - TIRANA 🛬 - 120, € 🛫 TIRANA - SKOPJE - 120, € SKOPJE - BELGRADE 🛬 - 160, € 🛫 BELGRADE - SKOPJE - 160, € SKOPJE - NIS 🛬 - 75, € 🛫 NIS - SKOPJE - 75, € SKOPJE - PRISTINA 🛬 - 50, € 🛫 PRISTINA - SKOPJE - 50, € Whit pay tools / vignette included... Prices per vehicle max 4 persons... АTTENTIONS : WHIT CAR OF THE PICTURE.. Airport Transfers in the BALKAN IF YOU ARE RETURNING IN THE SAME DAY... RETURNS IS 50% DISCOUNT FOR MORE INFORMATION AND CORPORATE CONTAC 📱 АNGEL 38971271591 YOU CAN CONTACT US BY VIBER or WHAT'S APP 24/7 FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/TAXI-Services-Skopje-Macedonia-170486287119883/ TAGS :ТАКСИ, ТРАНСПОРТ, TAKSI,TRANSPORT, TAXI, TRANSPORT, SHUTTLE SERVICE, AIRPORT TRANSF 🛬,