Број на оглас: 2975915
Објавен на: 05.08.2018, 16:14
1 / 1

Шофер категориа Ц за Реон Тетово

18.000 МКД
Категорија:
Возачи, Транспорт, Шпедиција
Пол :
Машко
Образование:
Останато
Возачка дозвола:
Ц
Познавање на јазици:
Не е важно
Компјутерски вештини :
Не е важно

Категорија: Вработување / Нудам работа

Вид на оглас: Се продава


ОПИС
Личен профил:

Одговорна и организирана личност
Лојалност и професионален пристап кон работата
ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ
Одговорности и задачи:

Утовар и истовар
Транспорт на стоката на цела територија на РM
Kвалификации:

Минимум ССС
Претходно работно искуство на иста позиција
Возачка дозвола Ц категорија
- Посветеност во работата- Навремено извршување на работните задачи

ТЕЛЕФОН
+38976256899
АДРЕСА
s. Odri
Е-ПОШТА
info@iamwater.mk
ВЕБ САЈТ
www.iamwater.mk
БРОЈ НА ОТВОРЕНИ ПОЗИЦИИ
1
ПЛАТА
18.000

Потврден огласувач
 Sun and Stars (претпријатие)