Број на оглас: 2969639
Објавен на: 29.01.2019, 18:06
1 / 4

ЕКСТРА цена на шлепер за ENERGY PLUS PELLET

185 € Цената е фиксна

Категорија: Дом и Градина / Греење и климатизација / Останато

Вид на оглас: Се продава


Ви нудиме екстра цена од 185 денари за вреќа од 15кг, - за уплата на цел камион (24,57 тони,односно 21 палета х 1170 кг) од еден или повеќе купувачи за градовите СКОПЈЕ, ТЕТОВО, ГОСТИВАР, БИТОЛА, ШТИП, КАВАДАРЦИ, КУМАНОВО, ОХРИД И СТРУГА.

ENERGY PLUS PELLET (NRG+) се високо калорични 100% букови пелети со европски сертификат ENplus A2.
NRG+ се дрвени пелети произведени според највисоките европски стандарди за производство на пелети од чиста бука .
NRG+ пелетите се добиваат од букови дрва од планинските масиви во околината на Андријевица - Црна Гора.Високата калоричност која е дава 100% буковото дрво ги прави Energy plus пелетите најдобра инвестиција за секое семејство и деловен субјект.
ENERGY PLUS PELLET
- ЕНЕРГИЈА ПЛУС ЗА ТОПОЛ ДОМ
Увозник и дистрибутер за Македонија СИМНЕКС дооел Кичево
тел. 045 224 034
071 254 360

Потврден огласувач
 Energy Plus Pellet - Peleti NRG+ (претпријатие)