Број на оглас: 2960326
Објавен на: 06.08.2020, 19:03
1 / 12

ИНДУСТРИСКИ И СТАНБЕН ПЛАЦ

По Договор Цената не е фиксна 45.000 €
Квадратура:
6000 m²
Тип на земјиште:
Градежно

Категорија: Недвижности / Плацеви и Ниви

Вид на оглас: Се продава


СТАНБЕН И ИНДУСТРИСКИ ПЛАЦ..... Плацот се наоѓа на западната страна од хотелот Шагал-Виница со вкупна површина од 6000 m2 на кои се наоѓа поставено хала во почетна фаза на изградба од 600 m2. Плацот има ГУП и ДУП, со комплет урбанистичка документација-план и локациски услови за две хали од 600 m2 до одобрение за градба. Поднесено е барање за легализација како дивоградба и има извадено број за легализација. Има сопствена струја со саат. Планот за халата е на 2 спрата по 600 m2 од кои на горниот спрат 200 m2 за станбен дел. Цена по договор.


Моб. Тел.......... 078 372 903........ Зоран....

НЕ на долу наведениот број!