Број на оглас: 2959853
Објавен на: 17.07.2018, 15:15
1 / 9

ПЛАЦ 4000м2 со маркица за градење 1800м2

По Договор
Квадратура:
4000 m²
Тип на земјиште:
Градежно

Категорија: Недвижности / Плацеви и Ниви

Вид на оглас: Се продава


Се продава плац во Велес (зона Речани), на 200м од автопат.

- вкупна површина 4000 м2, со можност за проширување до 6000м2
- плацот е урбанизиран со одобрен ЛУПД, со голема маркица за градење: во основа 1800м2, катност П+2, висина на венец 12,5м, вкупно градба 5400м2
- излегува на две улици, со дозвола за сообраќаен режим издадена од МВР и Општина Велес
- инсталирана електрична енергија 80kW, со можност за зголемување до 120kW на постоечката инсталација
- бушотина за вода и можност за приклучок на градски водовод

Има важечко одобрениe за градба на објект со површина 760м2, со ПЛАТЕНИ КОМУНАЛИИ. Може веднаш да се започне со градба или да се направи измена на проектот за градба на објект со друга намена и површина.