Број на оглас: 2901364
Објавен на: 29.05.2020, 12:46
1 / 2

Seminarski, Diplomski,Magisterski 077-543-235

По Договор

Категорија: Услуги, Сервисери / Образование, Едукација / Останато

Вид на оглас: Се продава


Професионална помош при изработка на
Семинарски, Дипломски,Специјалистички и Магистерски трудови
за сите Факултети и Универзитети (Приватни и Државни)Помош при изработка на трудови од сите научни обласи!!!

БЕЗ НИКАКВА МОЖНОСТ ЗА ПЛАГИЈАТ!!!

Трудовите се изработуваат и испорачуваат
НАВРЕМЕНО-СПОРЕД ДОГОВОРОТ!!!

Академски стил на пишување-во согласност со ЕКТС критериумите!
Цена по договор!


м-р Филип М-р Ана

077-543-235
-