Број на оглас: 2722785
Објавен на: 18.01.2019, 10:18
1 / 1

СЕМИНАРСКИ ПРОЕКТИ ДИПЛОМСКИ МАГИСТЕРСКИ ТРУДОВИ

1 МКД Цената не е фиксна

Категорија: Услуги, Сервисери / Образование, Едукација / Останато

Вид на оглас: Се продава


Изработувам секаков вид на трудови потребни за секој степен од образовниот процес. Како текстови, писмени работи и проекти за основно и средно образование, така и семинарски, проекти, пристапни трудови, презентации, скратување на материјал за спремање испит со потенцирање на најглавните и најбитни елементи, дипломски работи и магистерски трудови.
Исто така, нудам услуги за куцање на текстови од било која област и содржина, запазувајќи ги сите општоприфатени стандарди за компјутерска обработка на текстови.
Гарантирана професионалност, чесност, ефикасност...
Контактирајте ме на следниот меил: trudovi03@gmail.com, понудетеја вашата тема и вид на труд кој сакате да ви се изработи, па со најголема флексибилност согласно барањата, потребниот труд, знаење и работа која треба да се вложи при изработката и вашите можности ќе ја формираме и цената за вашиот труд.

Facebook: https://www.facebook.com/pisuvanje.trudovi
e-mail: trudovi03@gmail.com
tel. 075 490 401