Број на оглас: 2721563
Објавен на: 19.09.2020, 17:15
1 / 4

ДОКАЖАН ЕЛИКСИР, ЛЕК ЗА СЕ,100% КОНЦЕНТРАТ 100% ПРИРОДНО

350 МКД Цената е фиксна

Категорија: Храна и готвење / Здрава храна - Мед

Вид на оглас: Се продава


Голд-Карамел дооел Неготино Нуди 100% Концентрат од Комбуха 100% Природно, со докажан квалитет и голема листа на задоволни клиенти во своето искуство од 14 години. Нашите 100% концентрати се испитани во Републички Завод за Здраствена Заштита на Р.Македонија, и Одобрени од Дирекција за Храна на Министерство за Здраство. Нашите 100% концентрати се 100% природни но многу јаки и за краток временски период имаме лечено многу луге кој ни се благодарни многу, да наброиме само дел од нив успешно лечење на канцери , 100% концентратот е многу јак и ги уништува сите лоши канцерогени клетки ,ја чисти крвта и нормализира pH вредноста ,го зајакнува одбрамбениот механизам ,и потикнува производство на интерферон и детоксикација на тело и организам со глукоронска киселина кој ги исфрла сите отровни и штетни материи, и човечкиот организам може да функционира здраво и нормално .Глукоронската Киселина ја има само во 100% Концентратот од Комбуха , не може да се купе од аптека и ја нема во никој друг производ , Глукоронската Киселина ја има во нашиот 100% Концентрат во големи количини и за краток период имаме одмастено ,замастен црн дроб на многу луге . исто така 100’% концентратот за зајакнување на имунитет е број еден ,ги уништува сите вируси и лоши бактерии а исто времено делува како пробиотик бидеки содржи антибиотски состојки, децата и постари лица со ослабен имунитет кој го конзумирале нашиот 100% концентрат не се разболиле во зимски период кога нај многу напаѓаат вирусите ,затоа со користење на 100% концентратот имунитетот ви е многу зајакнат. 100% концентратот дејствува на многу делови на телото и оргаинте ; го одстранува лошиот холестерол во крвта, ја чисти крвта, ја засилува потенцијата, ги зајакнува мускулите и тетивите ,лекува депресија ,лекува бронхитист,циститис,,акни и др.100% концентратот ја одстранува мачнината, спречува создавање на брчки, помага при херпес и сипаници, олеснување при менопауза, регулира нередовна менструација, ја нормализира кисело базната рамнорежа, лекува хемороиди, лекува болести на рацете ,нозете, грбот , сива мигрена и несоница,ги зајакнува бубрезите и прочистува ,ја зголемува полезната микро флора во цревата , постигнување чуство на смиреност. 100% концентратот дава многу сила и енергија и зголемува менталната свежина и способност,успешно ги лечи воспалените крајници и грло и воспаление на желудникот. го регулира притисокот особено висок крвен притисок го нормализира ,и многу позитивни ефекти .100% концентратот ја регенерира и стабилизира секоја клетка на човечкото тело.100’% концетратот има исти биофотонски зрачења како многу лековити билки или здрави човечки клетки , таа влегува како градбен и сврзувачки материјал на човечкото тело успешно ги лечи тетивите при артритис, очни заболувања, тромбоза и др. 100% концетратот штити од мозочен и срцев удар .100’% Концетратот од Комбуха 100% Природно е лек со многу лековити дејства .
Голд-Карамел ви Нуди ПРОМОТИВНО ОД 900 МКД НА САМО 450 МКД за тегла 500 гр. И од 300 гр. 350 ден.